Maak een werkplaats afspraak

Vraag een offerte aan

Om direct een goeie indicatie te krijgen van wat uw reparatie u gaat kosten kunt u hier online een offerte opvragen.

Offertecalculator


Plan online een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, reparatie of apk? Vul dan onderstaand formulier in (de met * gemarkeerde velden zijn verplicht). Eerst vult u uw gegevens in waarna u de mogelijkheid heeft om een datum voor een afspraak te selecteren in de kalender. Voor een spoedreparatie raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

   0222 - 31 16 11
   info@garagedros.nl


 

Onderhoud en Reparatie


U wilt uw Renault uiteraard goed onderhouden, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom wilt u duidelijke prijsinformatie vooraf. Dankzij de Renault All-in prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent. Want een All-in prijs is een complete adviesprijs, die de Renault dealer berekent voor de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo bent u altijd zeker van originele Renault kwaliteit, voor een duidelijke en concurrerende prijs.

Inclusief Álles
Elke All-in prijs is een prijs inclusief onderdelen, arbeidsloon, kleinmateriaal, milieukosten en BTW. Zo zijn bijvoorbeeld alle banden geprijsd inclusief demontage en montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage.

 

Vervangend Vervoer


Onze werkplaats is 6 dagen per week geopend en een reparatie die langer duurt dan twee uur krijgt u GRATIS een vervangauto mee.

Plan nu een afspraak