Schadeherstel

Garage Dros is een erkend schadebedrijf. Als erkend schadebedrijf kunnen wij voor u als één aanspreekpunt fungeren voor zowel de aanschaf en onderhoud van uw auto, als voor eventueel schadeherstel. Vanzelfsprekend werken wij nauw samen met schade-experts van alle verzekeringsmaatschappijen.


Originele onderdelen

Garage Dros werkt uitsluitend met originele, duurzame Renault-onderdelen. Dit gegeven, in combinatie met het opleidingsniveau van de monteurs en hun professionele uitrusting, garandeert u de zekerheid van schadeherstel op het hoogste niveau. Uiteraard wordt tijdens de reparatie van uw auto vervangend vervoer door ons verzorgd.

Afspraak maken
U kunt rechtstreeks bij Garage Dros een afspraak maken voor schadeherstel, wij nemen verder al uw zorgen uit handen, inclusief het vervangend vervoer.


Glasherstel

Ruitschade ?
Wij zorgen snel voor vakkundig herstel !
Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Bij Garage Dros kunt u erop vertrouwen dat elke ruitreparatie wordt uitgevoerd door een ervaren vakman.

Hooguit 1 dag
Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens één dag in beslag. Betreft het slechts een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is meestal herstel van de oude ruit mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen één uur kan worden uitgevoerd. Daarna is de ruit weer net zo sterk als voorheen.

Reparatie
Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen aan de eerste de voorkeur. Heeft u een casco-, WA-plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt.

Duidelijke all-in prijs
Voor het vervangen of repareren van een ruit berekenen wij een duidelijke all-in prijs. Bovendien krijgt u 12 maanden Reparatie Garantie en blijft de carrosseriegarantie, zoals die voor de reparatie gold, volledig van kracht.

Afspraak maken
U kunt rechtstreeks bij Garage Dros een afspraak maken voor glasherstel.