OPENING DACIA STORE IN UTRECHT

Potentiële Dacia-kopers en andere geïnteresseerden kunnen vanaf 13 april alles te weten komen over de modellen van Dacia in een showroom die exclusief voor dit merk is ingericht. Deze zogenoemde Dacia Store is een initiatief van de Stam Groep en is te vinden in Utrecht. De Dacia Store is de enige vestiging in Nederland die uitsluitend Dacia vertegenwoordigt. De feestelijke opening van de Dacia Store vindt plaats op 13 en 14 april a.s.

Bezoekers van de Dacia Store aan de Leidseweg 120 in Utrecht zien iets wat ze nog niet eerder zagen: een showroom die gevuld is met uitsluitend Dacia-modellen. Omdat dit bedrijf volledig aan Dacia is gewijd, kunnen geïnteresseerden zich helemaal onderdompelen in de Dacia-wereld. De opening van de Dacia Store vindt plaats op 13 en 14 april a.s.

Nieuwe merkstrategie
De opening van deze unieke Dacia Store is een aankondiging van de nieuwe merkstrategie van Dacia, die inhoudt dat het merk zich duidelijker profileert. De strategie houdt verder in dat de overige Dacia-dealers meer zichtbaarheid krijgen door afgescheiden, herkenbare showrooms geïntegreerd in de bestaande Renault-vestigingen. Gespecialiseerde Dacia-verkoopadviseurs zorgen bovendien voor vakkundig advies.
De nieuwe Dacia Store van de Stam Groep is de enige losstaande Dacia-vestiging in Nederland.

1,5 % marktaandeel
De opening van de Dacia Store past ook bij de ambities van het merk. Dacia groeit en verwacht dit jaar in Nederland een marktaandeel van 1,5 % te behalen, dankzij de gunstigere CO2-emissies van de auto’s en de komst van nieuwe modellen als de Dacia Lodgy, Dacia Dokker, de Dacia Sandero en de Dacia Logan MCV.

+ Lees meer op dacia.nl

Meer nieuws

15 Feb

CLIO EN MÉGANE WEER HET ZUINIGST

De Renault Clio staat weer op 1 in de Top10 van zuinige auto’s van de ANWB en Sti...