Renault Scénic xmod station

De Nieuwe Scénic Xmod
Hij gaat nog veel verder voor u. De nieuwe Scénic Xmod onthult zijn elegante, grote grille, zijn LED-dagrijverlichting, zijn exclusieve lichtmetalen wielen, zijn verchroomde dakrails, zijn robuuste beschermstrips op de flanken… Welkom in de wereld van de Scénic Xmod!


Heer en meester van de weg
Op de bestuurdersplaats van de Scénic Xmod bent u heer en meester van de weg. Optimale grip, ook onder lastige omstandigheden, dankzij het Extended Grip-systeem en de M+S-banden (modder en sneeuw).


Technologie
Met de Scénic Xmod beschikt u over alle expertise en kenmerken van de Scénic voor nog meer comfort. Ook in deze versie vindt u de flexibiliteit van het interieur, met drie stoelen achterin, die onafhankelijk van elkaar kunnen worden neergeklapt en verwijderd, waardoor een bagageruimte van maximaal 1.870 liter* ontstaat. Alles krijgt een plaats dankzij de vele slimme bergruimten voorin en achterin: 71 liter, een record in deze klasse: van uw telefoon tot een fles water of de nieuwste tablet. U kunt grote objecten vervoeren tot een lengte van 2,51 m. U kunt de Scénic Xmod net zo aanpassen als u zelf wilt! *volgens ISO-norm 3832 met reparatieset.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden