Renault Twizy

Urban mobility

De Twizy, 100 % elektrisch en mobiel, verandert je leven in de stad. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk. De Twizy leidt de elektrische revolutie met een super innovatief design. Deze vierwieler mag worden bestuurd met een scooter rijbewijs; dus ook zonder autorijbewijs en vanaf de leeftijd van 16 jaar: kies de Twizy 45. Laat de energie maar stromen met de Twizy!


Ultiem urban design
De Twizy is DE stadsauto. Het vernieuwende design en de futuristische architectuur omhullen je en geven je de vrijheid! Ga op stap met de Twizy en ontdek opnieuw wat de stad met je doet… Vergeet alles wat je voorheen weerhield van een uitstapje. Waar ga ik parkeren? Het antwoord van de Twizy: overal! Spreid je armen uit, dat is alle ruimte die de Twizy nodig heeft. Wat trek ik aan? Gewoon waar je zin in hebt, want de Twizy biedt je alle beschutting.


Veilig en beschut
De Twizy is een vernieuwende en complete auto zonder enig compromis tussen comfort en functionaliteit. De stad ligt voor je open! De Twizy stelt de beste technologie in dienst van het autorijden. Be urban, be Twizy!

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden