Dacia Lodgy mpv

Flexibel en praktisch, voor een betaalbare prijs
De Dacia Lodgy is een MPV die zich moeiteloos aan uw behoeften aanpast. U wilt meer bagageruimte? Alles is mogelijk! De achterbank van de tweede zitrij is in delen neerklapbaar (1/3-2/3)*. En hij kan, net als die van de derde zitrij, geheel worden weggeborgen, waarmee u van 7 naar 2 zitplaatsen gaat. U kunt ook de derde zitrij uit de auto verwijderen. De laadruimte van de Dacia Lodgy is onovertroffen. Deze biedt tot 2.617 liter bij 2 zitplaatsen en bij 7 zitplaatsen is er nog altijd 207 liter aan ruimte. Bovendien heeft de Lodgy een lage laadvloer, zonder drempel, waardoor u zware bagage moeiteloos inlaadt. U hoeft niet te kiezen tussen zitplaatsen of laadruimte. Met de Lodgy hebt u beide!


Onbegrensde flexibiliteit
De Lodgy biedt veel opbergruimte, handig verdeeld over het hele interieur en een opvallend ruim en toegankelijk opbergvak boven op het dashboard.


Comfort en welzijn
Nog voordat u instapt, ontdekt u al hoe royaal de Dacia Lodgy MPV is. Het ruime interieur is gemaakt voor het gehele gezin. Goed gesitueerde opbergvakken maken het leven aan boord gemakkelijk. Aan alles is gedacht. De Lodgy heeft 7 volwassen zitplaatsen en het zitcomfort is hoog: veel beenruimte en een prettige zithoogte. Dit alles maakt de Dacia Lodgy tot de beste in zijn klasse. U voelt zich zeer prettig aan boord van de Lodgy. De verwarming en de effectieve airco (afhankelijk van de uitvoering) zorgen snel voor optimaal comfort. Van bestuurder tot passagiers; in de Lodgy MPV voelt iedereen zich thuis!

+ Lees meer op dacia.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden