Renault Kangoo express Z.E.

Design
In het design van de nieuwe Kangoo Z.E. komt de nieuwe merkidentiteit van Renault naar voren: de voorzijde is voorzien van een nieuwe bumper en nieuwe koplampen. Het grote logo aan de voorzijde verbergt op geraffineerde wijze de elektrische oplaadaansluiting. Verder onderscheidt de 100 % elektrische Kangoo zich van de uitvoering met verbrandingsmotor doordat hij standaard is uitgerust met koplampen met een zwarte behuizing, een blauw verchroomd logo en dito sierstrips aan de voorzijde.


100% Praktisch
De nieuwe Kangoo Z.E. wordt geproduceerd in Frankrijk, in dezelfde fabriek als de Kangoo Express. Het model is een betrouwbare, praktische en functionele partner, die volledig is aangepast aan de wensen van de zakelijk rijder. De nieuwe Kangoo Z.E. is volledig modulair en heeft een laadruimte van maximaal 4 m³, met 650 kg laadvermogen. Hij is verkrijgbaar in drie versies: de Kangoo Z.E. met twee zitplaatsen, de verlengde Kangoo Maxi Z.E. met twee zitplaatsen en de Kangoo Maxi Z.E. met vijf zitplaatsen. Net als de varianten met benzinemotor kan ook de Kangoo Z.E. op diverse manieren worden ingedeeld, zodat hij aan alle behoeften voldoet.


100% Elektrisch
Renault bracht de innovatieve Kangoo Z.E. in 2011 op de markt. De auto zette al snel de standaard voor elektrische bedrijfsauto's. De Kangoo Z.E. heeft inmiddels een facelift ondergaan, maar behoudt alle voordelen van elektrisch rijden – bovenal het rijplezier. Met de nieuwe Kangoo Z.E. is het rijplezier bijzonder, nieuw en verrassend. Elke dag opnieuw een ongekende rust. De stilte overheerst, de geruisloosheid van de 100 % elektrische aandrijving die krachtige acceleraties mogelijk maakt. En de eenvoud: dankzij de traploze automatische transmissie rijdt u soepel en volkomen schokvrij in de nieuwe Kangoo Z.E., bijna zonder erbij na te denken. U stapt elke dag weer met plezier in.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden