Dacia Duster suv

Thuis op de weg én in het terrein
Natuurlijk voelt de Duster zich thuis op de verharde weg. Hij heeft echter ook serieuze all-terraincapaciteiten door zijn korte overhang voor en achter plus het feit dat hij hoog op de wielen staat. De 4X4-versie is voorzien van een zesversnellingsbak met een korte eerste versnelling, zodat er in ruw terrein voldoende kracht is. De Dacia Duster is bovendien compact en licht voor zijn afmetingen, waardoor hij heel wendbaar is.


IJzersterke verhouding prijs-ruimte
De stoere en veelzijdige Duster koop je voor de prijs van een kleine auto: hij is er voor prijzen vanaf € 17.990. Wel biedt hij de ruimte, het comfort en de uitstraling van een veel duurdere auto. Er is plaats aan boord voor vijf volwassenen en maximaal 475 liter bagageruimte (afhankelijk van de versie). Wanneer de achterbank is neergeklapt, is er zelfs 1.636 liter bagageruimte. En met de rugleuning van de voorstoel ook neergeklapt, passen er spullen met een lengte van 2,65 m in de Duster.


Een zuinige en milieuvriendelijke diesel
De Dacia Duster bewijst dat een 'grote auto' ook zuinig en economisch kan zijn. De dCi-motor (109 pk/80 kW) is zuinig en zorgt voor een CO2-uitstoot van minder dan 140 g/km (4x2) of minder dan 150 g/km (4x4). Het lage verbruik en het efficiente onderhoudprogramma zorgen bovendien voor bescheiden kosten per kilometer. De winst is voor u!

+ Lees meer op dacia.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden