Renault Scénic

Design

U hebt meer gemeen met de nieuwe Renault Scénic dan u denkt. Hebt u gevoel voor stijl? De auto heeft gevoel voor detail. De dynamische rijeigenschappen komen tot uiting in de gloednieuwe voorzijde, uitgevoerd in glanzend chroom en zwart. De voorbumper is aantrekkelijker dan ooit. De nieuwe LED-dagrijverlichting geven de auto bovendien een unieke, moderne en verleidelijke uitstraling. Het zijaanzicht is nu nog eleganter, dankzij de verchroomde zijstrips en het uitgebreide gamma stijlvolle lichtmetalen wielen. En een kleur als Blue Majorelle of Rouge Grenat maakt de auto nog eigenzinniger. Met de nieuwe Scénic wordt het design onderdeel van het rijden.


Prestaties
Voor Renault telt niet alleen uw rijplezier, maar ook de toekomst van uw kinderen achterin en de wereld waarin ze opgroeien. De krachtbron in de nieuwe Scénic is daarom voortaan nog zuiniger en krachtiger, dankzij de nieuwe Energy-motoruitvoeringen. Renault zet hiermee nieuwe stappen in de richting van een aanzienlijke verlaging van CO2-uitstoot en brandstofverbruik.


Technologie
Met de nieuwe Scénic brengt Renault de technologie op zo'n hoog plan, dat ze synoniem wordt voor ontspannen en genieten. Aan alles is gedacht om het rijden gemakkelijk te maken. De bestuurdersinformatie is in één oogopslag afleesbaar op een multifunctioneel TFT-kleurenscherm. Om uw veiligheid te garanderen, is de nieuwe Scénic uitgerust met het Visio Systeem. De hogeresolutiecamera van dit systeem neemt wegmarkeringen waar, waarna een geluids- en lichtsignaal u waarschuwt als u een (on-)onderbroken streep overschrijdt of uw richtingaanwijzer vergeet aan te zetten.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden