Renault Mégane estate station

Design

De Renault Mégane Estate vindt de stationwagen opnieuw uit. Het vernieuwde, herziene design toont stijl en klasse, elegant tot in de laatste details. De contrasterende chromen en zwart glanzende elementen aan de voorzijde onderstrepen op verfijnde wijze de vloeiende aerodynamische belijning. De stijlvolle LED-dagrijverlichting vloeit naadloos over in het silhouet; een markant uiterlijk voor een stoere persoonlijkheid. Met zijn vele handige opbergmogelijkheden en de in 1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank waarmee de inhoud van de bagageruimte van 524 naar 1.600 liter wordt uitgebreid, toont de Mégane Estate zijn praktische instelling. Perfectie is hier geen streven, maar werkelijkheid.


Prestaties
Rijden met de Mégane Estate is een geheel nieuwe ervaring, waarbij dynamiek en beheersing in evenwicht zijn. De drie nieuwe ENERGY-motoren, twee dieselmotoren (dCi 110 en 130 pk) en één benzinemotor (TCe 115) zijn nog zuiniger en krachtiger dan hun voorgangers, en combineren rijplezier met een laag brandstofverbruik dankzij technische innovaties die gedeeltelijk uit de Formule 1 komen, zoals de stop & start-technologie en het hergebruik van remenergie.


Technologie
De Renault Mégane Estate biedt ook een ongekende rijervaring op het gebied van veiligheid, zodat uw reis altijd aangenaam verloopt. Met behulp van het Visio System®, een technologie gekoppeld aan een camera die de wegmarkeringen en de positie van het voertuig detecteert, waarschuwt de Mégane u wanneer u onbedoeld van rijbaan dreigt te wisselen en wordt grootlicht automatisch ingeschakeld als dit nodig is. De praktische functies van het nieuwste Carminat TomTom® LIVE-systeem zijn met één vinger te bedienen dankzij de joystick op de middenconsole.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden