Renault Laguna estate

4Control-systeem

Het 4Control-systeem is een innovatie van Renault die zorgt voor extra veiligheid. In combinatie met ESP dat noodsituaties of slechte grip herkent helpt het de bestuurder om de auto volledig onder controle te houden. De Laguna biedt veel comfort en stilte en daardoor een hoog kwaliteitsniveau. Vanaf het allereerste begin wordt die indruk door de krachtige motoren nog eens bevestigd.


20% bijtelling
Profiteer nu van de vernieuwde Laguna en slechts 20% bijtelling met de nieuwe krachtige dCi 110 motor voor de Laguna Hatchback en Estate. Met zijn stijlvolle lichtmetalen wielen, geïntegreerd kleurennavigatiesysteem met Europakaart en sportstoelen bekleed met half leder nodigt de Laguna u uit voor een nieuwe ervaring. U rijdt al een Laguna met deze zeer rijke standaarduitrusitng vanaf € 199,- netto bijtelling per maand.


Technologie
In de Laguna vormen technologie, plezier en comfort één geheel. Openen en starten doet u met de Handsfree Card (afhankelijk van de versie). Als u in de buurt van de auto komt, gaan de portieren van het slot ... als u bent uitgestapt, gaan ze weer op slot! De handrem wordt automatisch aangetrokken en ontspannen.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden