Renault Laguna coupé

4Control-systeem

De beheersing van 4Control. Een klassiek onderstel met alleen gestuurde voorwielen kan een uitstekende wegligging hebben. Maar voor de ingenieurs van Renault is "uitstekend" niet goed genoeg. Zij streven naar nog meer controle, stabiliteit en veiligheid. Het resultaat van al hun research heet 4Control.


20% bijtelling
Met een Laguna Coupé dCi 110 kiest u niet alleen voor 20% bijtelling (ook na 1 juli 2012), maar ook voor een stijlvolle coupé! Het unieke karakter van de Laguna Coupé zit 'm in één enkele lijn: de lijn die vanaf de voorzijde door het pure en strakke design loopt. De nieuwe LED-dagrijverlichting geven de Laguna Coupé een vurig temperament. Bij het beginpunt van de lijn verraadt de indrukwekkende grille de aanwezigheid van een krachtige motor. En dan is er nog die dubbele uitlaat. Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.


Luxe
In het interieur van de Laguna Coupé voeren stijlvolle materialen en hoogstaande technologie de boventoon. Zowel de kwaliteit van de afwerking als de royale uitrustingen stralen luxe uit. Elke vorm van technologie is beschikbaar in de Laguna Coupé, van Bluetooth, waarmee u handsfree kunt bellen of met audiostreaming naar uw eigen muziek kunt luisteren, tot de Carminat TomTom LIVE-navigatie, die u met de joystick bedient.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden