Renault Mégane coupé

Design

Sommige persoonlijkheden doen harten sneller kloppen. De Mégane Coupé is zo'n persoonlijkheid. De contrasterende chromen en zwart glanzende elementen onderstrepen op verfijnde wijze de aerodynamische belijning. De opvallende LED-dagrijverlichting geeft de Mégane Coupé zijn direct herkenbare strakke profiel. Een nieuw ontwerp, een lust voor het oog, sportiviteit pur sang die blijft verleiden


NIEUWE ENERGY-MOTOREN
Rijden met de Mégane Coupé is een geheel nieuwe ervaring, waarbij dynamiek en beheersing in evenwicht zijn. De drie nieuwe ENERGY-motoren, twee dieselmotoren (dCi 110 en 130 pk) en één benzinemotor (TCe 115) zijn nog zuiniger en krachtiger dan hun voorgangers, en combineren rijplezier met een laag brandstofverbruik dankzij technische innovaties die gedeeltelijk uit de Formule 1 komen, zoals de stop & start-technologie en het hergebruik van remenergie.


Technologie
De Mégane Coupé biedt ook een ongekende rijervaring op het gebied van veiligheid, zodat uw reis altijd aangenaam verloopt. Met behulp van het Visio System®, een technologie gekoppeld aan een camera die de wegmarkeringen en de positie van het voertuig detecteert, waarschuwt de Mégane u wanneer u onbedoeld van rijbaan dreigt te wisselen en wordt grootlicht automatisch ingeschakeld als dit nodig is. De praktische functies van het nieuwste Carminat TomTom® LIVE-systeem zijn met één vinger te bedienen dankzij de joystick op de middenconsole. U krijgt alle actuele verkeersinformatie direct en in high definition aangeboden via een groot aantal diensten, waardoor u elke afstand moeiteloos overbrugt.

+ Lees meer op renault.nl


Vertel een vriend over deze auto:

   


Heeft u interesse in deze auto?

een brochure downloaden